Pagar-kondiitrid välispraktikal Sitsiilias

by Erasmus

PK-20 õpilased Kertu Sits, Mirtel Matvei, Anette Schmitt, Kadri-Marlen Sõgel, Jan Kristjan Kodasma, Cassandra Vovtšok ja Caroli Kingsepp sooritasid enda välispraktika Itaalias, Palermos läbi Erasmus+ õpirände projekti. Õpilased olid Itaalias praktikal kuu aega (9.10-13.11.2022) ning õppisid selle ajaga nii mõndagi.

Caroli ja Kertu praktikakohaks oli Pasticceria Costa,  mille menüüst leiab väga palju erinevaid magustoite ja suurel hulgal maitsvaid torte. Anette, Cassandra ja Jan said enda oskusi arendada Pasticceria Matranga kohvikus. Ka nende menüü ei jäta ühtegi magusasõpra külmaks. Kadri ja Mirteli praktikakoht oli natuke teistmoodi. La Cucina Di Alu pagarid ja kondiitrid valmistavad magustoite öko toorainetest ning mitmed nende tooted on sobilikud ka veganitele. Selleks, et sa saaksid paremat aimu nende praktikatest, panid õpilased kokku kolm vlogi, millega saad tutvuda allpool. (Piltide autorid: Anette Schmitt ja Kadri-Marlen Sõgel)

Sarnased postitused