IT-õpetajad Portugalis kursusel MTCNA ja MTCRE sertifikaate omandamas

by Karmen Torin

26. november kuni 2.detsember 2023 käisid meie IT-õpetajad, Kristjan Leotoots, Meelis Maivel ja Robert Mihkel Alvet, ennast täiendamas Portugalis, Lissaboni linnas, kus nad omandasid kaks enda tööks vajalikku MikroTik sertifikaati – MTCNA ja MTCRE. 

MikroTik Certified Network Associate (MTCNA) on esimene põhiline sertifikaat, mis kinnitab teadmisi arvutivõrkude, IP-aadresside, marsruutimise ja traadita võrkude ehitamisest. Koolitus on suunatud ettevõtte arvutivõrkude haldamisega ja hooldamisega tegelevatele inimestele. Tänu üsna ulatuslikule traadita tehnoloogia osale on see sissejuhatus ettevõtete, hotellide ja muude avalike kohtade töökindlate, kõrge jõudlusega ja arenenud traadita võrkude loomiseks. 

MikroTik Certified Routing Engineer (MTCRE) kursus on mõeldud võrguspetsialistidele, kelle eesmärk on täiendada oma teadmisi marsruutimise ja MikroTik RouterOS-i vallas. Sellel kursusel käsitletakse täpsemaid marsruutimisprotokolle, võrgu optimeerimist ja tõrkeotsingu strateegiaid. Osalejad saavad põhjalikud teadmised dünaamilise marsruutimise, BGP konfiguratsiooni ja VPN-i juurutamise kohta, andes neile võimaluse MikroTik tehnoloogiate abil kujundada ja hallata tugevaid ja skaleeritavaid võrke.

Peale koolitusel osalemise külastasid nad ka meie uut partnerkooli Inete (Instituto de Educação Técnica,) kus saadi ülevaade kooli õppekavadest, struktuurist ning toimimisest. Samuti varjutati erialaetunde. 

Täpsema ülevaate saad allolevast videokokkuvõttest! 

Sarnased postitused