196
11.03- 15.03.2024 toimus Nordplus projekti “A HISTORICAL APPROACH TO TEACHING COOKING TO DEVELOP INQUIRY COMPETENCIES” raames projektkohtumine Pärnumaa Kutsehariduskeskuses, kus osalesid Läti Jelgava Craft’s Secondary kooli ja Leedu Klaipeda Tourism kooli teenindusõppeosakonna õpilased ja õpetajad koka, pagar-kondiitri ja teenindaja/kelneri erialadelt.
Nädala jooksul toimusid erinevad töötoad, loengud, külastused. Projektis osalejad said teadmisi juugendstiilist (Art Nouveau), Eesti köögikultuuri ajaloost, külastati Tallinnas Olde Hansa restorani ja hetkel Eesti tiprestorani jätkusuutlikkuse alal Fotografiskat. Lisaks saadi põhjalik ülevaade Ammende Villa ajaloost ja neljapäeval toimus selles imelises villas juugendstiilis (Art Nouveau) õhtusöök, mille toimumisele aitasid kaasa kõigi kolme kooli õpilased ja õpetajad.
Tagasiside projektinädalale ja õhtusöögile on olnud väga hea ja oleme tänulikud koostööpartneritele antud nädala õnnestumise eest!