410
Meie koka eriala vilistlane Creete sai ainulaadse võimaluse praktiseerida maailmatasemel tipprestoranis OSTERIA FRANCESCANA, mille peakokk on Massimo Bottura.
See 3 Michelini tärniga restoran on aastatel 2016. ja 2018. valitud maailma parimaks restoraniks. Restoran asub Modena linnas, Itaalias.
Creete sai kogemuse, mida ta kunagi ei unusta. Erasmus toetas tema praktikat 30/09 – 12/11/2024, peale mida pakuti talle võimalust pikendada oma praktikat kuni 5.jaanuarini 2025. Creete otsustas pakkumise vastu võtta, et ta saaks veel rohkem kogemusi ja areneda. Samuti on ta juba saanud tööpakkumise teise Massimo Bottura restorani Casa Maria Luigia.
Creete ütles ise oma praktika kohta nii: “Selle ajaga õppisin ma väga palju. Praktika algas laboriköögis kus tegime suuri ettevalmistusi. Lõppes restoraniköögis kus läbisin kõik sektsioonid- pagari, antipasti, primi, secondi. Mu oma roa esitlus läks suurepäraselt! Sain kiita ja jäin ise ka väga rahule. Chefid ütlesid, et sain imeliselt hakkama ning kirjeldasin väga hästi nende toitudega Nordic cuisine’i ja oma päritolu. See kogemus on mind tohutult arendanud ja mentor mängis suurt rolli, aidates mul roogasid veelgi täiustada.”
Creete praktikakogemus on suurepärane näide, kuidas rahvusvaheline praktika avardab silmaringi, tõstab professionaalseid oskusi ja avab uksi maailma tippkokandusse. Soovime Creetele palju edu ja inspiratsiooni ka edaspidiseks!
⇓⇓⇓ Rohkem infot tema kogemuse kohta, vaata juba allolevast vlogist ja pildigaleriist!⇓⇓⇓