7.-8.september 2023 kohtusid meie projektijuht Karmen Torin ja pagar-kondiitri kutseõpetaja Helina Kruusmaa #ECOTagprojecti partneritega Bolognas, Itaalias, et viia läbi oma teine projekti kohtumine!
Kahe päeva jooksul arutasid partnerid online kursuse lõplikke teemasid ja struktuuri. Jätkusuutlikkuse e-kursus hakkab koolitama HoReCa sektori kutsehariduse õpetajaid ning on võtmetähtsusega ECO_Tag-märgise saavutamisel kulinaariaga tegelevates kutsehariduskeskustes.
Samuti leppisid partnerid kokku poliitikate käsiraamatu ametlikus kujunduses, mis on peagi avalikkusele kättesaadav meie projekti veebisaidil.
Peale pikki väsitavaid projektikohtumisi nauditi muidugi ka imelist Itaalia kööki, kuna just Bologna on Itaalia toidupealinn!
English below!
At the beginning of September, the #ecotagproject consortium met in Bologna to celebrate their second Transnational Project Meeting!
During two days, partners discussed the final topics and structure of the MOOC for the project, which will train VET teachers and be key to achieving the ECO_Tag badge in culinary VET centers.
Also, partners agreed on the official design of the Handbook, which will soon be available to the public on our project website.
After long tiring project meetings, of course, wonderful Italian cuisine was also enjoyed, as Bologna is the food capital of Italy!