Esmaspäev 06.10.2025

*Paneeritud kala (G), hapukoor (L)
Lisand: Kartul, aurutatud
Riis, aurutatud
Tartar-kaste (L)
Värske kurgisalat
Kapsa- porgandisalat, majonees (L)
Marineeritud sibul
Hapukapsasupp, hapukoor (L)
Leiva ja saia valik (G)
Magustoit: Kamavaht moosiga (L,PT)

Teisipäev 07.10.2025

*Rassolnik , hapukoor(L)
Leiva ja saia valik (G)
Magustoit: *Karamelli-riisipuding piimaga (L,PT)

Kolmapäev 08.10.2025

*Makaronid singi ja sulatatud juustuga (G,L)
Majoneesi-ketšupi kaste (L)
Kõrvitsasalat
Nuikapsa-porgandisalat
Leiva ja saia valik (G)
Magustoit: Maasikatarretis vahukoorega (L,PT)

Neljapäev 09.10.2025

*Värskekapsa-hakklihahautis
Lisand: Riis, aurutatud
Kartulipüree (L)
Tomati-kurgisalat
Porgandisalat
Leiva ja saia valik (G)
Magustoit: Pannkook moosiga (G,M,PT)

Reede 10.10.2025

*Borš hapukapsaga, hapukoor (L)
Magustoit: *Mannavaht piimaga (L,PT)
Leiva ja saiavalik (G)

Tähised:
* Koolitoit
G - sisaldab gluteeni
L - sisaldab piimatooteid (sh laktoosi)
M- sisaldab muna
P - sisaldab pähkleid
PT - portsjontoode
VS-vähendatud suhkruga

ÜLDANDMED

Koordinaadid N58.385768, E24.540174
Registrikood 70006369
Tehingupartneri kood 007001
Arveldusarve: Rahandusministeerium
SEB: EE891010220034796011
Swedbank EE932200221023778606
Luminor bank EE701700017001577198
Viitenumber (arved): 2800082789
Viitenumber (toetused): 2800047737
E-arved (info)

Andmekaitse: Bert Blös (Privanor OÜ)
andmekaitsespetsialist[at]privanor.ee
(+372) 5379 4636

KONTAKTID


Direktor (+372) 445 9467

Õpilaste vastuvõtt (+372) 5688 9840

Õppekorraldus (+372) 5695 2568
Täiendus- ja ümberõpe (+372) 445 1968
A-korpuse valvelaud (+372) 445 9464
Õpilaskodu valvelaud (+372) 445 1965
Õpilaskodu juhataja (+372) 58607746
Raamatukogu (+372) 5682 0189
Kooliõde (+372) 445 9463, (+372) 5344 5246

Üldtelefon (+372) 442 7888
Kõigi töötajate kontaktid (link)

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS | Niidupargi tn 12 | Pärnu | 80047 | tel +372 4427888 | parnumaa[at]hariduskeskus.ee
Küpsiste kasutamine ja privaatsuspoliitika

Meie veebileht kasutab parema kasutajakogemuse tagamiseks küpsiseid

Vaata lähemalt