Pärnumaa Kutsehariduskeskus võtab osa Pärnu Restoranide Nädalast!
Pärnumaa Kutsehariduskeskuse koka ja toitlustusteenindaja eriala õppijatel avaneb võimalus osaleda mainekal „Peakokkade õhtusöögil“ 25. oktoobril, Pärnu konterdimajas.
Tegemist on ainulaadse gurmee- ja kontsedielamusega. 4-käigulise õhtusöögi valmistavad Pärnu Restoranide Nädalast osa võtvad toiduvõlurid. Vaid antud sündmusel pakutavat erimenüüd kureerib restorani NOOT peakokk Rudolf Visnapuu.
Lisaks pakub Pärnu Restoranide Nädala raames, 30. oktoobril Pärnumaa Kutsehariduskeskuse õpperestoran "Pärnaõis" erimenüüd, mille on koostanud ja ette valmistanud meie andekad õpilased. Õpilasi juhendab Villa Wesseti peakokk Mart Kukk.
Menüü
LANGUSTIIN
Langustiini leem/ krõbe kartul / salvei / tilliõli
VEIS
Pikalt küpsenud veis / kartulivaht / roheline hernes / veinikaste
PRAESAI
„Vanaema praesai “ / vaniljejäätis / suitsukirss / soolakaramell
See on suurepärane võimalus õppijatele rakendada oma oskusi reaalses töökeskkonnas ning pakkuda restoranikülastajatele meeldejäävaid maitseelamusi. Pärnumaa Kutsehariduskeskus ootab põnevusega võimalust esitleda oma õppijate talenti ja loomingulisust.
Broneeri koht siin: https://parnurestaurantweek.
Pärnu Restoranide nädala raames toimub 31. oktoobril kell 18.00 - 21.00 Pärnumaa Kutsehariduskeskuses eksklusiivne eriüritus – KOKATEATER! "Kokateatri" teemaks on molekulaargastronoomia. Võimalus on valmistada 3-käiguline õhtusöök koos Pärnu ühe tippkoka, restorani „Noot“ peakoka Rudolf Visnapuu juhendamisel!
Broneeri koht siin:https://parnurestaurantweek.