Teekond viis gastronoomiamaailma tippu

Tublidust ja sihikindlust täis teekond viis meie vilistlase Creete Põrki maailma gastronoomia tippu. Creete sai võimaluse praktiseerida 3 Michelini tärni restoranis Osteria Francescana Itaalias, Modena linnas, mille peakokk on Massimo Bottura.

Tema teekond on inspireeriv näide sellest, kuidas kooliõpingute ajal saadud oskused ja kogemused võivad viia unistuste täitumiseni.

Enne seda silmapaistvat praktikat osales Creete mitmetel rahvusvahelistel kokandusvõistlustel, mida toetas Erasmus+ programm. Näiteks 29.–30. märtsil 2023 toimus Riias rahvusvaheline võistlus “Learn, Know, Do, Can, Show”, kus meie koolist osalesid Creete Põrk ja Meeri Marlene Kivimäe koos juhendajatega Taisi Talviste ja Heli Hinriksoniga.

Samuti osales Creete 20.–24. aprillil 2024 Türgis toimunud Gastro Erasmus rahvusvahelisel kokandusvõistlusel, kus ta saavutas individuaalselt 3. koha ning meeskondlikult 2. koha koos kaasõpilaste Maksim Tsjubiku ja Maksim Braunsiga.

Loe pikemalt SIIT

ÜLDANDMED

Koordinaadid N58.385768, E24.540174
Registrikood 70006369
Tehingupartneri kood 007001
Arveldusarve: Rahandusministeerium
SEB: EE891010220034796011
Swedbank EE932200221023778606
Luminor bank EE701700017001577198
Viitenumber (arved): 2800082789
Viitenumber (toetused): 2800047737
E-arved (info)

Andmekaitse: Bert Blös (Privanor OÜ)
andmekaitsespetsialist[at]privanor.ee
(+372) 5379 4636

KONTAKTID

Üldtelefon (+372) 442 7888
Direktor (+372) 445 9467
Õppekorraldus (+372) 5695 2568
Sisseastumine (+372) 5688 9840
Täiendus- ja ümberõpe (+372) 445 1968
A-korpuse valvelaud (+372) 445 9464
Õpilaskodu valvelaud (+372) 445 1965
Õpilaskodu juhataja (+372) 58607746
Raamatukogu (+372) 5682 0189
Kooliõde (+372) 445 9463, (+372) 5344 5246
Kõigi töötajate kontaktid (link)

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS | Niidupargi tn 12 | Pärnu | 80047 | tel +372 4427888 | parnumaa[at]hariduskeskus.ee
Küpsiste kasutamine ja privaatsuspoliitika

Meie veebileht kasutab parema kasutajakogemuse tagamiseks küpsiseid

Vaata lähemalt