26. veebruaril 2025 oli meil au võõrustada külalisi kooli restoranis toimunud õhtusöögil. Tänavatoidustiilis menüü oli kokku pannud Hestia Haapsalu Hotel Spa ja Hestia Hotel Strand resto peakokk Vladimir Upeniek.
Menüüs oli friteeritud meritint, pardi consomme, pardiliha ja marineeritud sibulaga tartalet, vürtsikas ahjupeedihummus, kartulikroketid, punasesõstra tiramisu lämmastikus külmutatud mandlibesee.
Peakokk valis menüüsse meritindi just seetõttu, et see pärineb meie oma kodulahest Pärnust. Kahjuks eksporditakse sellest suurem osa Eestist välja, seetõttu vääribki kala laiemat tähelepanu ning aktiivsemat populariseerimist. Seda nii Pärnu kohalike elanike seas kui ka Eestis laiemalt. On hea meel, et meie kooli noored kokad said tindi puhastamise ja toiduks valmistamise kogemuse.
Teise kursuse koka eriala poolt valmistatud imemaitsvad toidud jõudsid külalisteni peakoka juhendamisel. Külalislahke teeninduse tagasid õhtusöögil II kursuse toitlustusteeninduse eriala õppijad kutseõpetaja Peep Peetersoo eestvedamisel. Päeva koos tööandjaga jäädvustas meie kutseõpetaja Sergei Tšekmarjov. Aitäh, Sulle, Sergei!
Suur, suur tänu peakokk Vovale! Soovime talle edu noorte arengusse panustamisel!