Toitlustuse õppekava töörühm algatas uue traditsiooni, pakkudes esmakursuslastele restorani elamust.
Kuna õppekaval õppivad õpilased võiksid teada, milline on kogemus külastades restorani ja millist emotsiooni pakub hea toit ja teenindus.
K-19A õppegrupp koos kutseõpetajate Heli Hinriksoni ja Herkki Ruubeliga kutsus värske õppegrupi K-20A koos rühmajuhatajaga külastama kolmapäevast restorani päeva.
Pakuti kahe käigulist menüüd koos suurepärase teenindusega. Teenindamas olid TT-19 õppijad koos kutseõpetajate Hiie Põldma ja Peep Peetersooga.
Rühmajuhataja lauas istus neiu, kes ei ole varem restorani külastanud ja on suhteliselt valiv ka toiduainete osas. Emotsioonid olid erinevad, eriti neil, kellele see oli esimene kogemus restoranis.
Õpetaja Peep tutvustas õpilastele, kuidas restoranis peaks käituma, milline kate on laudadel.
TT-19 sai teenindamisega suurepäraselt hakkama ja toidud, mille valmistasid teise kursuse õpilased olid maitsvad ja nägid väga ilusad välja.
K-19A peakokad olid sellel korral: Sander, Morten ja Christopher.
Tänan meeldiva kogemuse eest ja kutsun kõiki külastama meie kooli restorani Pärnaõis.
Hevelin Antsmäe
rühmajuhataja